18 Ocak 2017 Çarşamba

ÇARDAK RESTAURANT


Arada gittiğim yerlerden  beğendiklerimi sizlerle paylaştığımı biliyorsunuz.Bayağı zaman oldu yazmadım.Geçtiğimiz günlerde Çardak Restourant'ın daveti ile arkadaşlarla toplanıp gittik.
Aslında bu ikinci gidişim idi.İlk gidişimde ne yediysem çok beğendiğim için ikinciye koşa koşa gittim.
Mekan Bostancıda vapur iskelesinin arka sokağında.Eylül ayında kapılarını açmış ,valesi var,içerisi ferah ,temiz.İçeri girer girmez çok iyi karşılanıyorsunuz gerek sahibi nuri bey gerek çalışanlar yemek boyunca sizi memnun etmek için çabalayacaklardır emin olabilirsiniz.

Mezeler ve salata çeşitleriyle başladık yemeğimize.Mezeleri ve salataları birbirinden güzel.Benim favorim ortada gördüğünüz çeşitli otlardan oluşan ot tabağı.(yukarıda ortada )Kaya koruğu,deniz börülcesi ,cibes otu,şevketi bostan gibi ot çeşitleri güzel bir sunumla önünüze geliyor.


Ara sıcaklara gelince birbirinden güzel sosların eşlik ettiği ara sıcak seçenekleri var.Benim favorim yukarıda gördüğünüz sosuna ekmek bandırdırmaya doyamadığım levrek sarma idi..Daha sonra yine soslu bebek kalamar geldi o da başarılı idi.

Ana yemek olarak gelen balık ızgara da harika bir sunumla geldi.Bir aparata yeşilliklerle süslenerek asılmıştı.Biz balık ağacı dedik buna :) gerek sunumu gerek tadı çok güzeldi.



Tatlı olarak yufkada helva aldık.Tatlının ardından çay ve meyve tabağı geldi ki bu da çok güzeldi.



Önceki gidişimde yediğim enginar ızgara,beğendili ahtapot ,kızarmış dondurmayı da şiddetle öneririm.

Son zamanlarda gittiğim mekanlardan en sevdiğim  diyebileceğim çardak restourant ilgili çalışanları ,kaliteli hizmet anlayışı,hoş sunumları ve birbirinden güzel lezzetleriyle sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok: