25 Ağustos 2014 Pazartesi
SARIMSAKLI DOMATESLİ EKMEKLER
Tam yaz atıştırmalığı diyebilirim buna.İster ekmeklerinizi mangalda ister kızartma makinesinde kızartın her ikisi de olur et yemekleri öncesi güzel bir aperatif.
Dört dilim ekmek için yaklaşık olarak vereceğim ölçüleri.
MALZEMELER:
4 dilim ekmek
2 adet büyük domates
2 diş sarımsak
8 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı kekik
tuz
YAPILIŞI:
Ekmeklerinizi kızartın.Bir kaseye koyduğunuz içine sarımsak doğranmış zeytinyağınızı ekmeklerin üzerine her yerini ıslatacak şekilde dökün.Üzerine kabukları çıkarılıp küp küp doğranmış domatesleri bölüştürüp tuz ve kekik serpip servis tabağına dizin,işte bu kadarcık.
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum.Ben yine tatile gideceğim dönüşte görüşmek üzere sevgiyle kalın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Ellerine sağlık handeciğim harika görünüyorlar..
bu tür aparetifleri ben de çok seviyorum :)
çok hafif bir atıştırmalık, en kısa zamanda deneyeceğim. teşekkürler.
Nefisss görünüyorlar,ellerinize sağlık.
Sevgiler:)
Bu aralar cok ekmek yiyorum.. Hele boyle guzel sunumlu ekmekse bayilirim. Elinize saglik olsun..
Yorum Gönder