17 Eylül 2010 Cuma

İGLO İLE LEZZETLİ SAATLER

Geçen hafta sevgili Tijen'den bir mail aldım,beni iglo'nun etkinliğine davet ediyordu.Yaz boyu çeşitli yerlerden davetler almıştım ama hep tatillerime denk geldiği için katılamamıştım.İglo ürünlerinden bazılarını tattım ama tatmadıklarımda olduğu için daveti kabul ettim ve çarşamba akşamı hobimle mutluyum lezzet okulunun yolunu tuttum.İglonun çeşitli ürünleriyle nefis yemekler yapıp yedik.

Ürünlerin hepsi çok güzeldi özellikle sebzeli fingers'a ,pişince küçülmeyen karideslere ,çıtır çıtır pişmiş kalamarlara bayıldım.Çok güzel vakit geçirip çok güzel yemekler yaptım .

Altta basmati pilav üzerinde karides


soya fasulyeli, kaparili ,kuskus ve yanında somon-mezgit



Zeytinli ,kaparili ,bademli ,domates sos eşliğinde mezgit,fıngerslar ve iglo sebzeler








Yukardada nefismi nefis kalamarlar


Beni bu güzel etkinliğe davet ettiği için öncelikle sevgili Tijen'e sonra iglo ve Hobimle Mutluyum Lezzet Okuluna TEŞEKKÜR ederim.


Hepinize mutlu haftasonları dilerim.

18 yorum:

özlem dedi ki...

kalamara bayılrım. ellerine sağlık.

derya dedi ki...

Canım hayırlı cumalar yine harika
bir etkinlik olmuş.Sizler adına çok
sevindim öpüyorum.

annemineli dedi ki...

Ürünlere bayıldım,hepsi çok leziz görünüyor.Etkinliği paylaştığın için çok teşekkür ederim.Etkinliklerin bol olsun...

Kendimce dedi ki...

Süper orada zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan şimdi kıskandım valla

NzlGl dedi ki...

Ne güzel ürünler böyle
haberdar ettiğin için teşekkürler canım , sevgiler

Gonca dedi ki...

Güzel bir etkinlik olmuş igloyu merak ediyorum ama henüz denemedim hiç :)

Zeynep dedi ki...

çok keyif aldığını tahmin edebiliyorum:))))ellerine sağlık canım,afiyet bal olsun
öptümmm

FERZAN dedi ki...

çok güzel bi etkinlik,sevgiler...

Pastane'den dedi ki...

kalamar nefis görünüyor
ellerine sağlık
sevgiler

dokuzuncubulut dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik olmuş. Biz de yeni ürünlerle tanışmış olduk. Sevgiler...

muko dedi ki...

eline sağlık ne kadarda güzel görünüyor her biri

sevgilerr

Yemekçi Nazlı dedi ki...

Bu dondurulmuş ürünler iyi güzel sıklıkla olmasada arada kullanıyorum ama canım sana bir sorum olacak.Henüz iglonun kalamarını denemedim ama dondurulmuş aldıgımız kalamarların yarısından fazlası çözdürünce su olup uçuyor. Karidesler için olmuyor demişsin ama kalamarlar içinde çözdürünce küçülme oldumu merak ediyorum. Durum böyle olunca param boşa gidiyor gibi hissediyorum :)

çeşnici Handan dedi ki...

Handecim gerçekten çok güzel bir etkinlikti. Soğanlardan ağladığımız zaman bile güzeldi. Seninle tanıştığıma çok memnun oldum en kısa sürede görüşmek üzere. Sevgiler.

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Handecim etkinliğimize katıldığın için biz teşekkür ederiz canım. Gerçekten çok keyifli ve bol İGLO lezzetli bir etkinlikti. Tadı damağımda kaldı...
Hazırladığın lezzetler için ellerine kollarına sağlık canım.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
Kucak dolusu sevgiler

Tümay dedi ki...

Ne kadar güzel bir etkinlik di mi? Ben de inanılmaz keyif almıştım ve hani gine demiştim:) Sizde birbirinden lezzetli yemekler yapmışsınız. Ellerinize sağlık:)

evatolyesi dedi ki...

Ellerinize sağlık hepsi birbirinden lezzetli görünüyor:)
Sevgilerimle...

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Merhaba Yemekçi Nazlı Hanım

Kalamar ile ilgili bir soru sormuuşsunuz. İGLO Yemek Danışmanı olarak size çok kısa bilgi vermek isterim. Karideslerin pişince küçülmemelerinin en önemli sebebi İGLO Gurme Karides fosfat ile şişirilmedikleri için pişerken de aynı boyutta kalıyor. Gurme Kalamar da aynu şekilde pişerken hiç küçülmüyor. Üzerinde çıtır kaplaması var. Buzluktan çıkardığınızda da çözülürken ve pişerken kesinlikle küçülmüyor...
Bu sebeple de çok sağlıklı olduğunu ve katkısız olduğunu belirtmek isterim...
Denemenizi tavsiye ederim...
Sevgiler

Tijen AKTAY
İGLO Yemek Danışmanı
http://www.lezzetibol.com

Yemekçinin Mekanı/Nazlı dedi ki...

Aa Tijen Hanım çok teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten çok memnun oldum. Eşiminde benimde artık elimiz gitmez olmuştu yaşadığımız hayal kırıklığından ötürü. Ama en kısa zamanda alıp deneyeceğim. İlginize teşekkürler...