20 Nisan 2008 Pazar

BİR BULUŞMANIN ARDINDAN

Nihayet dün bir buluşma daha gerçekleştirdik.Zeynep le buluşmamızı duyurmuştuk isteyen bize katılsın demiştik sihirli kepçe ,gelini ,eyvah gönül,didem ,özlem, betül ,zeytintanesi ve anne peri ve ilker bize katıldılar,heeepsine geldikleri için teşekkür ediyorum .Önce buluşma yerinde yemek yedik daha sonra hiiçççç aklımıza gelmeyen bir şey başımıza geldi türbanlı arkadaşları restoranta almadıkları için mekan değiştirip güne devam ettik,herşeye rağmen yinede güzeldi tanıştık, kaynaştık ,fotoğraflar çektik, gülüştük ,çocuğunu bırakıp gelemeyenler de oldu ama geçen buluşmaya göre sayımız arttı 11 kişiydik.Bir buluşmayıda böylece bitirdik bir dahaki buluşmada görüşmek üzereeeee

25 yorum:

pasta caddesi dedi ki...

merhaba nasıl özeniyorum böyle buluşmalara anlatamam.

ben ankaradakini kaçırmışım, bir dahaki sefere inşallah.

sevgiler

tolunay

Adsız dedi ki...

ne kadar güzel bir buluşma... eminim tanışmak çok güzeldir. inşallah daha güzel ve daha çok buluşmalar dilerim..

keskinli dedi ki...

selamlar canim
ne güzel bulusmussunuz ama türbanli arkadaslari almadiklarina üzüldüm
sonucta yinede iyi bir bulusma olmus sevindim sevgiler öptüm iyi pazarlar

MUTFAKISTAN dedi ki...

ne guzel bulusmussunuz bende cok gelmek istedim insallah bir dahaki bulusmada olurum.Anlayamadim turbanli arkadaslar nasil alinmadi orduevindemi bulustunuz acaba yoksa baska almayan restoranlarmi var sasirdim . Sevgiler canim

HUYSUZBALIK dedi ki...

Canım hangi restoran bu? Adını yazmanın sakıncası yoksa yazabilir misin ?

DANIEL EFE'nin annesi Nagehan dedi ki...

O lokanta Kanada'da olsa ayrimcilik yaptigi icin yuksek bir tazminat eder. Bir daha da boyle bir halt etmeye kalkisamaz, toplumdan da dislanir. Kimse boyle bir koca kafaliya destek olmamak icin gidip orada yemek yemez. Boyle yobaz kafali, geri kafali lokantaciyi kiniyorum, yaziklar olsun. Sacmalayacagina lokantasini gelistirsin, yemeklerini gelistirsin, temizlik yapsin.

aNNePeRi dedi ki...

herbişiciklere rağmen çok güzelbigündü çok eğlendim :) başta zeynep sana gelen gününü zamanını ayıran herkese çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim :)

yildiz dedi ki...

Ne güzel,belki birgün ben de katilabilirim.Güzel bir haftaya baslaman dilegiyle,sevgiler...

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canımmm fıstık handemmmm:)
ne zaman buluşuyoruz hihihi:)
özlem de bende doymadık kıkırdamaya napcaz bacım:)))))
çok güzel bir gündü,seni ve kızları tanıdığıma çok memnun oldum canım...
öptüm sulu sulu

Adsız dedi ki...

canım handecim çok güsel bi gün geçirdik zeyneple sayende valla hepiniz harikaydınız doymadım sizlere tekrar buluşalım nolur.ayda bir matine gibin yapalım valla.canım bide mekanın nasıl bi yer olduğu hakkında bilgi versen arkadaşlar yanlış anlıo sanırım.çok öptüm

Selcen Şenocak dedi ki...

Canım sevindim güzel geçtiğine dostluğunuz buluşmalarınız hiç bitmesin sizlerle olmayı isterdim kısmet bakarsın bir gün denk gelir:)

İyi haftalar, Sevgiler...

peynir hösmelimi dedi ki...

Canim ne güzel bulusmussunuz.Keske bizlerde olabilseydik orada.
sevgiler,öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Hande'cim bulusmanizin iyi gecip egelnmenize sevindim de türbanli arkadaslarin lokantaya alinmamasini cok sacma buldum ve sasirdim. Böyle bulusmalariniza cok imreniyorum vallahi.Güzel bir hafta diliyorum canim.

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Hande'cim benim de aklım restorana takıldı, orası sosyal bir mekan sonuçta, devlete bağlı değil ki, ya da onu temsil etmiyor ki! Bence çok üzücü bir olay.. Bu şekilde toplumu bölüyorlar. Bir de empati kurup olayı tersinden düşünsek?

rümeysaninrüyasi dedi ki...

ooo harikasınız valla çok güzel canım iyi bir hafta geçirmen dileleğimle sevgiler

Unknown dedi ki...

Güzel bir gün geçirmiş olmanıza sevindim Handecim ama sanırım herkes gibi bende yaşadığınız tatsız olaya takıldım.bilgi verisen sevinirim...

Adsız dedi ki...

Benim içinde güzel birgün oldu, yeni arkadaşlar edindik, sanal alem gerçeğe dönüştü, çok güzel bir gündü. Organize eden arkadaşlara ve gelenlere teşekkürler.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

nagehancım benim düşüncelerimi aynen dile getirmişsin.bu tip yerlere gidenlerde (meclisten dışarıdır sözüm)kendilerini insan haklarına saygılı görürler en acı olan da bu.handecim cnm iyiki ben gelmemişim,o insanları paylamadan ordan dönebileceğimi hiç sanmıyorumçöptüm cnm.bu arada mekanın adını bence yanyınlamalısın.

Betül KAVAL dedi ki...

selammmm
canım bu buluşmayı düzenleyip kaynaşmamızı sağladığınız için sizlere çoook teşekkür ederim. en kısa zamanda tekrarını istiyorum :))

sıcacık sevgiler öpücüklerrr

Adsız dedi ki...

handecim buluşup tanışıp eğlenmenize sevindim.
ama lokantanın yaptığını şiddetle kınıyorum.benim saçım açık ama yapılan muameleyi resmen özgürlük ihlali olarak görüyorum,siz yemek adına toplanmış bir gurupsunuz şimdi bu ne demek oluyor.ülkeyi böyle geri kafalılar geriye götürür.sağlıcakla kalın.

akasyakokusu dedi ki...

merhaba ne güzel mamalarınıza bakıyordum..muhammarayı bilirim pek lezzetliidir..kahvaltıda ye babam ye :)))
ayrıca köstebek pastalardada gözüm kaldıda benim kafam türbanlı arkadaşlarınızı restouranta alınmayınca mekan değiştirmeniz olmuş.ne kadar ayıp bir şey.böyle bir şey olabilirmi demekki olmuş.üniversitemi orası..ayrıca kapısında türbanlılar giremez yazıyormu.tühhh ben mecburiyetten açtım ama eşim emekli olunca kapatıcam belki..acaba benim başımadamı böyle şeyler gelecek..galiba:(((
neyze bu konu tartışılır tekrar buluşursanız selamımı söyleyin lütfen.

Ayten dedi ki...

Yorumum biraz gecikmeli olabilir. Güzel bir buluşma olmuş. Ben türbanlı değilim. Ama nasıl bir zihniyettir ki, böyle bir ayırımcılık yapar. Mail adresime bu restourantın adını yazarsanız çok sevinirim. Açıkçası merak ettim.

Adsız dedi ki...

evet kıskandım hemde çokkk bir bluşmada ben başlatmak istiyorum katılırsanız sevinirim..pasthane.blogspot.com

Luna dedi ki...

mantar soteden girdim restoranta takıldım kaldım .Hangi semtte nerde neci keşke belirtseymişiniz ya da ceplerine yüklü bir miktar bahşiş bıraksaymışınız.(herşeyden nemalandıkları için fikirleri de satılıktır bunların .)

hatişş dedi ki...

selamlar sıtenızı sureklı takıp edıp yenı tarıfler ogrenıyrum .terıfler ıcın tesekkurler ama su restorana benımde kafam takıldı ve cok merak ettım hala boyle yerler varmı maılıme atarsanız restoranın adını cok merak ettım ..tesekkurler